Tuesday, 31 March 2015

Salamun'alayk~
 
 
 
 
Oho. Sebaknya. Tetiba hujan-hujan macam ni teringat dekat Usrah Jebon la.
Sekarang ni masing-masing duduk jauh.
Ada yang dekat :
- Tangkak, Johor
-Bandar Sri Putera
-Pendang, Kedah
-Gombak
-Segamat, Johor
-tengah tengah Jalan Semarak
 
Jauhnya.
Bila lagi kita nak buat usrah sesame. Oh! Oh! Naqibah kami pun kak nadh sekarang berada di Seberang Jaya, Pulau Pinang.
 
Masing-masing bawa diri.
 
Ma Shaa Allah, sungguh rindu pada kalian yang teramat sangat.
Even sekarang ni masih lagi contact melalui whatsApp group takpun kalau rindu gilos terus call tapii tak sampai setengahh jam.
 
RIndunya nak buat makan-makan. Ada yang bawa nasi lemak la, Spaghetti Aglio Olio la, Pudding, belanja cool blog, manis-manisan lah.
 
Ya Allah. Korang...
 
Ingat lagi tak masa beraya tak silap satu kereta yang sepatutnya muat untuk 6 orang boleh duduk sampai 13 orang? Ingat lagi tak? Hebatnya kita masa tu. Even Jebon dicampurkan sikit dengan bilangan hardcore sikit. Masih ingat?
 
Ya Allah sweet moment kot.
 
Lepas tu apa lagi ye?
 
Raya tahun lepas? Naik dua kereta.
Start rumah aryani > intan>ain>aimi>aina>shopping kejap>nisa> the end'
 
daripada pukul 9 pagi sampai 10 malam.
 
Best Moment ever.
 
Dekat atas jalan siap racing lagi between kereta Ain dengan kereta Intan. tapi ish tak baik punya Intan tak kasi AIn menang. Ahahahahaha, kejap masa tu otw p raya rumah Aina kot. Haa yelah. Depan sekolah masa tu.
 
Lepas tu kita singgah solat maghrib dekat warta kejap. Selesai solat sempat beli casing phone dengan memory card. Sempat juga usya maxi dress tapi kena bebel dengan Nisa si mak nenek. Haduii.
 
Last rumah, rumah ayun kan kalau tak silap. Maaflah,lately memory lambat sikit nak berfungsi. Terutama kalau ada someone yang akan menerangkan depan aku pun. Aku akan loaaadingg untuk seminit setengah.
 
Alaaa, minta maaf lah awak awak semua.
 
Tapii paling penting, saya rindu jebons giloss
 
 
 


1 comment:

  1. I wonder ana ni termasuk tk dlm jebon )'hermmm

    ReplyDelete